Uncategorized

Nikdy nebudete chodit sám s Nike Air Huarache “Liverpool”

, pokud jste fanouškem Liverpoolu FC a jste do tenisek, pak by mohla být odhalena spolupráce vašich snů. Nike Air Huarache „Liverpool“ je oficiální spolupráce s LFC, přičemž klasický běžec z roku 1991 slouží jako ideální prázdné plátno. I když to není poprvé, kdy se fotbalový klub Premier League spojil s velkou značkou tenisky, je to zjevně jedno z lepších vydání, které se dosud stalo.

Společnost Air Huarache provedla obrovské oživení od pozdějšího a upevnilo se jako jeden z předních siluet životního stylu trhu, takže pro tento model mělo smysl fungovat jako domov pro tento nejnovější projekt. Pár je vyzdoben v Liverpoolových podpisových červených a bílých barvách, takže je ideální, aby odpovídali soupravě, když se vydávají do hry!

Obrázek přes Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l Shipping

Vidět víc

Obrázek přes Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l Shipping

Vidět víc

Vyrobené hlavně z prémiové kůže a neoprenu, svršky tenisek předvádějí elegantní kostkovaný vzor podobný tomu, který je vidět přes soupravy LFC, s zaměnitelnými odznaky suchých zip zahrnutých pro karty jazyka a pata, což nositeli dává možnosti klasické značky Nike Branding nebo značka LFC. Mezi další podrobnosti patří vyšívaná karta s dvojitou značkou na vložkách a silně polstrovanou bílou mezipodešev, díky čemuž je pohodlná každodenní možnost.

Pokud již čekáte na ruce na Nike Air Huarache „Liverpool“, pak sedět pevně trochu déle, protože pár je nastaven na Nike a další vybrané prodejce v nadcházejících měsících. Mezitím to nechte zamknout v Best zde u jediného poskytovatele pro všechny poslední zprávy Sneaker a když jste tady, podívejte se na nejlepší barvy Nike Air Huarache, které jsou na skladě a nyní jsou k dispozici nejlépe!

Obrázek přes Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l Shipping

Vidět víc

Obrázek přes Nikenike Air Huarache “Liverpool”

Int’l Shipping

Vidět víc

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top