Uncategorized

Oficiální obrazy Nike Dunk Low “Rose Whisper” dorazily

Nike nevykazuje žádné známky zpomalení výroby dunkové siluety navzdory mnoha vydáním, které jsme obdrželi minulý rok. 2022 se sotva začalo a velký sortiment barev na seznamu se již připravuje na spuštění. Jedním z párů, které nás upoutaly, je Nike Dunk Low “Rose Whisper” a jeho oficiální obrazy právě žily!

Pro ty, kteří se zaměřili na rozšíření své namočené sbírky, vzhledem k tomu, že její návrat na scénu tenisky, by tato pastelova růžová iterace nevypadala nic nového, protože se již dříve objevilo několik růžových verzí modelu: „Archeo Pink“, “ Oranžová perla “,” Pink Velvet “a spousta dalších.

Obrázek pomocí Nike
Int’l Shipping

Vidět víc

„Rose Whisper“ je zasazena prémiovou koženou základnou v bílé barvě, poté zabaleno koženými překryvy v jeho titulní barvě – to zahrnuje loga SWOOSH na bočních a středních stranách a tkaničkách. Klasické detaily značky Nike o jazyku, vložkách a patách dokončují tuto ženskou Nike Dunk Low.

Ujistěte se, že zde zůstanete zamčeni v ideálu na jediném dodavateli, abyste věděli o datu vydání Nike Dunk Low “Rose Whisper” a aktualizace v kalendáři Nike. V souvisejících zprávách se dostanete do nízkého „ročníku tygra“ Nike Dunk “v tomto čínském novém roce.

Obrázek pomocí Nike
Int’l Shipping

Vidět víc

Obrázek pomocí Nike
Int’l Shipping

Vidět víc

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top