Yeyy 700 mnvn “kost” spustí tuto jaro

každý den, který prochází, další yeezy dostane potvrzeno, a upřímně, že jsme ani šílení. Po získání datu vydání pro hotly očekávané yeezy 700 v3 “Alvah” včera, nyní dostáváme zprávy, že yeyy 700 mnvn “kost” je v dílech, a tady je všechno, co víme tak daleko!

Čtvrtá 700 Mnvn Colourway, kterou jsme viděli, “kost” nahrazuje normální kožené a síťové materiály s elegantní krémovou nylonovou konstrukcí, která vede k dekonstruované estetické.

Padající do linie s odvážným brandingovým trendem, který nevypadá, že bude jdou kdekoli kdykoliv, obrovský “700” logo střílí přes laterální stranu, infuze 3M, takže budou přemýšlet v nízkých světelných podmínkách.

Obraz pomocí asap bari
Systém šněrování nese stávkující podobnost s “Azael”, ale na rozdíl od V3, MNVN bude využívat ADIDA ‘milované zlepšení technologie dolů, dodávat pohodlí a odpružení, které jsou mimo grafy. To vše je umístěno v rámci agresivně stylizované pěnové jednotky, která je vrána v černé barvě pro kradmý vzhled.

Uvolnění vedle “oranžové”, “fosfor” a “trojité černé”, yeyy 700 mnvn “kost” je nastaven na pokles někdy na jaře 2020 a bude oceněno kolem £ 180. Dejte nám vědět, co si myslíte o této bále a mezitím, vezměte si plížit peek na yeyz zlepšení 350 v2 “Země”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top