Nejlepší vzhled ještě na Nike Air Max 1 ‘Center Pompidou v den/v noci’

, když se Tinker Hatfield poprvé podíval do centra Pompidou v Paříži, pravděpodobně nevěděl, že tato budova inspiruje jednu z těch nejvíce důležité tenisky všech dob. Ale ta inside-out architektura jasně zanechala trvalý dojem. Tinker by později odkazoval na Pompidou jako hlavní inspiraci za jeho designem Air Max 1.

Toto byl první teniska, která předvedla viditelnou vzduchovou jednotku. Stejně jako ta dramatická budova v pařížském hlavním městě byla nyní v centru pozornosti ukrytá funkce. O tři desetiletí později a tato technologie je stále považována za nejznámější v teniskové módě.

Vzhledem k historii za designem je připravovaný balíček na oslavu této budovy nastaven jako sběratelský sen. Centrum Air Max 1 ‘Pompidou’ začíná letos v září.

Tato pocta přichází ve dvou stylech známých jako „do dne“; a „v noci“. První z nich představuje barevné potrubí středu Pompidou, které uvádějí všechny mechanické systémy budovy. Způsobilo to pobouření, když bylo poprvé odhaleno za to, že se postavilo proti všem zavedeným pravidlům architektury.

Vibrující směs „univerzitní červené“ a „královské modré“ kontrastuje s převládajícím základním odstínem bílé. Vzhled je mnohem utlumený „v noci“; Získávání díky tématu šedého měřítka. Oba páry zahrnují speciální logo s 3 P pro Paříž, pompidou a trubky.

Kolekce Air Max 1 ‘Center Pompidou’ uvádí na trh 20. září a akcie jsou považovány za omezené. Zůstaňte přilepeni k @TheSoleSupplier a získejte další aktualizace a upozornění na spuštění.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top