Uncategorized

Kolekce Game of Thrones X Adidas Ultra Zvýšení má konečně datum vydání

s poslední sezónou hned za rohem, Adidas nakonec uvolnil svou kolekci hry Ultra Zvýšení Game of Thrones, a to určitě jedna z jejich nejlepších spolupráce vůbec. První únik v létě roku 2018, řada šesti sneaker je vyrobena na oslavu začátku i konec jedné z nejpopulárnějších televizních pořadů v historii.

V horkém očekávaném sortimentu je také inspirována hlavní aspekty série HBO, nočních hodinek, a samozřejmě, že hold poctě do domů fantasy dramatu, včetně Home Lannister, Home Stark a také Home Targaryen, je také inspirován hlavními aspekty série HBO, včetně White Walkers, Night’s Watch, a také , Targaryen’s Dragons. To je reprezentováno prostřednictvím barevného schématu každého UB a také vlastní štítek, který zdobí patu. Například verze White Walkers říká: „Zima se blíží“, zatímco vydání Home Lannister využívá své podpisové motto „Hear Me Roar“.

Samozřejmě, stejně jako všechny ultra zvyšování, protože začátek času, je každá barvička vytvořena z Primeknit, s plnou klecí a pohárem paty pro přidanou stabilitu a podporu. Dole dole je přítomna mezipodešev po celé délce, celkem s odolnou kontinentální podrážkou. Stojí za zmínku, že iterace Night’s View se může pochlubit zcela přepracovanou podrážkou, která se podobá Ultra Zvýšení sestavy terénu.

Nyní pro toto důležité datum vydání. Kolekce Game of Thrones x Adidas Ultra Zvýšení se uvolní se dvoudenními předběžnými předvolbami prostřednictvím oficiální aplikace Adidas 20. března. Poté se sníží na Adidas i vybraných obchodnících 22. března, pouhých tři týdny před osmým i posledním sezónou. Dejte nám vědět, který barhl budete popadnout, a když jste tady, nezapomeňte se podívat na celou řadu tenisek Adidas právě teď!

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top