Arsenal Debut a nápadný Lightning Bolt třetí set pro 2021/22

s Premier League nastavenou tuto sobotu zpět, viděli jsme spoustu nových stylových fotbalových souprav přicházejících v posledních několika týdnech. Nejnovější přírůstek se objeví v typu třetího setu Adidas X Arsenalu 2021/22 a může to být dosud jednou z nejlepších košil týmu.

Jednoduše se hemží stylem 90. let a inspirací, tento nejnovější kus se drží všestranného stylu tisku blesku, který je zvýrazněn skvrnitými skvrnami. Většina souboru je tvořena barvou „Mystery Blue“ s odstíny „Scarlett“ a také „signál Cyah“. Naproti tomu bílé pruhy sedí na vrcholu ramen, aby celkový vzhled základny.

Obrázek přes Arsenal
Int’l Shipping

Kup nyní

Na vrcholu základny vidíme řadu známých log i sponzorů. Vezmeme -li středovou oblast přes prsa, máme logo „Emirates Fly Better“, které je podpořeno odznakem známých střelců a také odznakem Adidas Sport Adidas. Na vnitřní straně výstřihu se logo „Arsenal for Everyal“ zabírá k oslavě rozmanitosti a zahrnutí klubu.

Obrázek přes Arsenal
Int’l Shipping

Kup nyní

Sada je připravena debutovat Premier League tuto sobotu, když Arsenal zvládne Brentford, ale právě teď se nabízí také na nákup na webových stránkách Adidas. V dalších zprávách Adidas X Origine Madrid zaměřil na úspěch s touto soupravou 2021/22.

Obrázek přes Arsenal
Int’l Shipping

Kup nyní

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top