Uncategorized

Přidejte do svého šatníku nějaký styl inspirovaný námořní inspirací pomocí této sbírky Adidas X Noah Summer 2021

Adidas X Noah se znovu spojil po posledních úsilí o léta, tentokrát s námořní a sportovní podserelem připravenou k tomu Vaše teplé počasí vypadá do nových výšin.

Tato kapsle, která spojuje Noeův podpis s rozsáhlou sbírkou Adidas, zobrazuje směs hravých výtisků a vzorů napříč známými archivními kousky Adidas. Tato sbírka je složená z mikiny, několika trička, kalhot, bundy, bundy, čepice, ponožky a odpovídající malířské malíře a kalhoty, je tato sbírka stejně podstatná jako stylová!

Obrázek pomocí adidas
Mnoho kusů koláže bylo podáno květinovým ošetřením s jasným a barevným tiskem. To bylo doplněno výběrem bílých a pastelových tónů pro maximální letní nositelnost. Mezi standout kusy patří odpovídající malíři a bundu, které jsou zcela potaženy ve výše uvedeném květinovém tisku a zakončeny motivem Adidas ‘3-pruhování a logem Noah Back Print.

Spolu s obrovským výběrem oděvů byly prohland i Rod Laver neuvěřitelně dány moderní osvěžující ve formě nových barev s noahem i adidas značkou.

Obrázek pomocí adidas
Celá sbírka bude nastavena k poklesu 17. června ve Webstorech Noeh i Adidas. V dalších zprávách jsou zde nejlepší fotbalové soupravy dostupné pro Euro 2020.

Obrázek pomocí adidas

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top