Nejprve se podívejte na sestavu Yeezy Spring 2021

Po plném sestavě Yeezy March 2021 se nyní poprvé podíváme na některé z yeezysů, které jsou nastaveny tak, aby poklesly napříč Sezóna jaro 2021. I když se nejedná o vyčerpávající seznam, obsahuje některé z hlavních párů, které Sneakerheads netrpělivě čekali už měsíce!

Kopnění všeho je Yeezy Boost 700 “Bright Blue”. Kanye West, který unikl zpět v listopadu, vzal na Twitter, aby je předvedl, než někdo věděl, že existují. Když vezme narážky z „slunce“, které vzrostlo začátkem tohoto roku, přepíná žlutý svršek s modrým, který určitě otočí hlavy kamkoli jdete. Také dostáváme další dva yeezy snímky, včetně „čisté“ a „enflame oranžové“. Zajímavé je, že to vypadá, že poslední Colourway bude letos hrát docela hlavní roli, protože je to také debutové barvy pro nedefinované. Yeezy QNTM “Flash Orange” se pustil zpět do světa 700 let. Malovaný v elektrizujícím barevném schématu, je to čtvrtý pár „minivan“, který klesl.

Obrázek přes Yeezy Mafia

Obrázek přes Yeezy Mafia

Obrázek přes Yeezy Mafia
Nyní do druhé poloviny Q2. Zatímco jsme se poprvé podívali o několik týdnů zpět, Yeezy QNTM “Flash Orange” byl nyní potvrzen! Následuje Yeezy Boost 380 „Alien Blue“, což je duchovní pokračování debutového barevného celouru 380, a abychom to všechno zaokrouhlili, dostaneme Yeezy 450 „Dark Slate“. Zcela obrácená verze „Cloud White“ se téměř zdá, že vydání těchto barev by se mělo obrátit, protože bílý pár by byl pro prskající horké letní měsíce lepší.

Data vydání musí být pro tyto Adidas Yeezy oficiálně potvrzena, takže se ujistěte, že je zamčena u jediného dodavatele pro další zprávy, jak se vyvíjí! Dejte nám vědět, který pár se cítíte nejvíce, a v souvisejících zprávách má Yeezy 700 V3 “Kyanite” konečně datum vydání!

Obrázek přes Yeezy Mafia

Obrázek přes Yeezy Mafia

Obrázek přes Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top